Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Σιλά -Ερχεται στην Αθήνα - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με τον Σιλά -Ερχεται στην Αθήνα

Φωτογραφία: Twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά την πώληση του Κάρλος Ζέκα, ο ΠΑΟ ψάχνει μέσο και μάλιστα τον βρήκε.

Ο Παναθηναϊκός συμφώνησε με τη Ρεν για τον δανεισμό του 26χρονου αμυντικού μέσου, Γιακούμπα Σιλά, ο παίκτης αναμένεται στην Ελλάδα αργά τα μεσάνυχτα και η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αν περάσει αύριο Τετάρτη με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις.

Μάλιστα, επειδή η μεταγραφή του στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ ακυρώθηκε για ιατρικούς λόγους ο ΠΑΟ θέλει να είναι 100% σίγουρος μετά τις εξετάσεις ότι θα μπορεί να αγωνιστεί. Οι Γάλλοι της Ρεν πάντως ανέφεραν ότι η μεταγραφή ακυρώθηκε λόγω οικονομικού.

Ο Σιλά πέρυσι αγωνίστηκε σε 20 ματς με την Μονπελιέ, πρόπερσι κατέγραψε 23 συμμετοχές με τη Ρεν και τη σεζόν 2014-15 είχε 27 αγώνες με την Καϊσερί Ερτσίγεσπορ, ενώ αυτές τις μέρες προετοιμάζεται με την εθνική Μάλι για το ματς με το Μαρόκο την Παρασκευή (1/9) στο πλαίσιο των προκριματικών για το Μουντιάλ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός Σιλά Ρεν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ