Το Counter Strike «μετακομίζει» στη Μύκονο με έπαθλο 200.000 ευρώ – Βρες τον νικητή στον Stoiximan.gr - iefimerida.gr

Το Counter Strike «μετακομίζει» στη Μύκονο με έπαθλο 200.000 ευρώ – Βρες τον νικητή στον Stoiximan.gr

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι λάτρεις των video games αναμφίβολα θα ήθελαν να βρίσκονται στη Μύκονο το τριήμερο 7 με 10 Σεπτεμβρίου και να διεκδικήσουν το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ στη χώρα μας. Ωστόσο μόλις 8 ομάδες θα βρεθούν στη διοργάνωση, η οποία δεν θα φιλοξενεί θεατές αλλά ο Stoiximan.gr σου δίνει τη δυνατότητα να μπεις και εσύ στο παιχνίδι.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «Destiny Villa» από το pvpro.com την πλατφόρμα μέσω της οποίας οι παίκτες του Counter Strike μπορούν να ανταγωνιστούν μεταξύ τους για διάφορα έπαθλα.

Το Shooting στο Counter Strike όμως αυτή τη φορά, προσφέρει ένα ανεπανάληπτο έπαθλο. Οι 8 κορυφαίες ομάδες παγκοσμίως θα διεκδικήσουν το συνολικό έπαθλο των 200.000 ευρώ και οι λάτρεις του παιχνιδιού θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν μέσω της πλατφόρμας livestreaming twitch.

Ωστόσο, η διοργάνωση έχει και στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ο Stoiximan.gr προσφέρει αρκετές επιλογές, για το Νικητή της διοργάνωσης, τους φιναλίστ του τουρνουά, αλλά την Ήπειρο του νικητή!

Για παράδειγμα, η Β.Αμερική προσφέρεται ως φαβορί για να αναδείξει τον νικητή, συγκριτικά με την Ευρώπη ενώ η SK Gaming είναι η ομάδα φαβορί για τη νίκη!



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ counter strike shooting Μύκονος διοργάνωση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ