Eurobasket 2017: Οι σταρ που θα λείψουν φέτος σε όλες τις εθνικές ομάδες - iefimerida.gr

Eurobasket 2017: Οι σταρ που θα λείψουν φέτος σε όλες τις εθνικές ομάδες

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Eurobasket βρίσκεται προ των πυλών, με τις εθνικές ομάδες να έχουν ήδη πιάσει τις βάσεις όπου θα δώσουν τα πρώτα παιχνίδια του τουρνουά με στόχο να βγουν από τους ομίλους και να περάσουν στα νοκ-άουτ. Ωστόσο μια ακόμη διοργάνωση θα σημαδευτεί από ηχηρές απουσίες.

Τραυματισμοί, υποχρεώσεις με τις ομάδες του ΝΒΑ, αποφάσεις αθλητών που θα απουσιάσουν από τις υποχρεώσεις των εθνικών τους ομάδων. Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, δεν θα ενισχύσει την εθνική του ομάδα. Μια δεκάδα παικτών μάλιστα είναι αυτή, η οποία αποτελεί την πιο ηχηρή «αποστολή» απόντων από αυτό το Eurobasket.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από την Ελλάδα, ο Μίλος Τεόντοσιτς και ο Νίκολα Γιόκιτς από την Σερβία, ο Σέρχιο Γιουλ και ο Νίκολα Μίροτιτς από την Ισπανία, ο Νικολά Μπατούμ και ο Ρούντι Γκομπέρ από την Γαλλία, ο Ντανίλο Γκαλινάρι από την Ιταλία, ο Μάριο Χεζόνια από την Κροατία και ο Ερσάν Ιλιασόβα από την Τουρκία, είναι οι δέκα πρωτοκλασάτοι αστέρες που δε θα βοηθήσουν τις εθνικές ομάδες.

Αναμφίβολα, χωρίς αυτούς ή τουλάχιστον τους περισσότερους από αυτούς, η διοργάνωση που ξεκινά την Πέμπτη χάνει μερική από την αίγλη της ενώ σαφέστατα Ελλάδα, Σερβία και Ισπανία αποδυναμώνονται αισθητά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Eurobasket Ελλάδα Γιάννης Αντετοκούνμπο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ