Οι σκληρές διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας - Εν αναμονή της άφιξης Αραούχο - iefimerida.gr

Οι σκληρές διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Λας Πάλμας - Εν αναμονή της άφιξης Αραούχο

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το τελευταίο κόλπο ψάχνει η ΑΕΚ στη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Η Λας Πάλμας είναι δεδομένο πως δεν υπολογίζει στις βασικές της λύσεις τον Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος περιμένει το πράσινο φως για να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ένωσης.

Ο Αργεντινός, ο οποίος αγαπήθηκε όσο λίγοι από τον κόσμο της ΑΕΚ κατά την περυσινή εξάμηνη παρουσία του στην ομάδα, βρίσκεται με το 1,5 πόδι και πάλι στην Ένωση.

Η πίεση του παίκτη να αποχωρήσει, η επιθυμία του να φορέσει και πάλι τα κιτρινόμαυρα αλλά και η επίσημη πρόταση για αγορά του ποδοσφαιριστή, έχουν γείρει την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ πλέον.

Η Λας Πάλμας προσπαθεί να αποκτήσει έναν ακόμη επιθετικό. Εκτός από τον Καγέρι στην επίθεση, οι «νησιώτες» θέλουν ένα ακόμη βαρύ όνομα και αυτό ενδέχεται να είναι είτε ο Λοΐκ Ρεμί της Τσέλσι είτε ο Μπόγιαν Κρκιτς.

Μόλις οι Ισπανοί ολοκληρώσουν την απόκτηση επιθετικού, τότε αυτόματα θα προχωρήσουν στην παραχώρηση του Αραούχο ενώ αυτό που απομένει να διευκρινιστεί, είναι ο τρόπος που θα έρθει στην Ελλάδα.

Η ισπανική ομάδα προσπάθησε την τελευταία στιγμή να βγάλει την οψιόν αγοράς από τη συμφωνία όμως η ΑΕΚ πέρασε στην αντεπίθεση και αντί για εξαγορά του 50% του παίκτη το καλοκαίρι το 2018, κατέθεσε πρόταση ακόμη και για αγορά του αυτή την στιγμή, έναντι του ποσού των 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην πρώτη περίπτωση, αυτήν που έχει συζητηθεί εδώ και μέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές, η ΑΕΚ θα πληρώσει φέτος ενοίκιο 1 εκατομμύριο ευρώ στην Λας Πάλμας και το καλοκαίρι του 2018 θα έχει τη δυνατότητα με 2,5 εκατομμύρια ευρώ να αποκτήσει το 50% του παίκτη και να τον κρατήσει.

Το συμβόλαιο του Αραούχο με την Λας Πάλμας θα αγγίξει τις 800.000 ευρώ και αυτή την στιγμή, δείχνει να είναι το μοναδικό σημείο στο οποίο υπάρχει οριστική συμφωνία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ σερχιο αραουχο Λας Πάλμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ