Ο διάσημος σπρίντερ Κόλιν Τζάκσον αποκάλυψε: «Ναι, είμαι ομοφυλόφιλος» - iefimerida.gr

Ο διάσημος σπρίντερ Κόλιν Τζάκσον αποκάλυψε: «Ναι, είμαι ομοφυλόφιλος»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα από τα κορυφαία ονόματα του στίβου πριν αρκετά χρόνια ήταν ο Κόλιν Τζάκσον, με σπουδαίες επιδόσεις και διακρίσεις στα εμπόδια.

Ο 50χρονος πλέον παλαίμαχος αθλητής του στίβου μίλησε στο «Rainbow Heroes» για πρώτη φορά ανοιχτά σχετικά με τη σεξουαλικότητά του, έχοντας προηγουμένως αρνηθεί ότι είναι ομοφυλόφιλος

Ο Ουαλός κάτοχος 10 χρυσών μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά στα 60μ. εμπόδια και 110μ εμπόδια. συνομιλούσε με δύο σπουδαίους βετεράνους του σουηδικού στίβου, την πρωταθλήτρια επί κοντώ Κάισα Μπέρκβιστ και τον πρωταθλητή μήκους Πέτερ Χάγκστρεμ, που επίσης αποτελούν μέλη της LGBT κοινότητας.

Αποκάλυψε, δε, τη στιγμή που το είπε στους γονείς του, το 2006, όταν ένας πρώην σύντροφός του είχε πουλήσει την ιστορία στον Τύπο. «Τους περίμενα στην κουζίνα. Μπήκαν μέσα και κάθισαν. Η μητέρα μου μπορούσε να δει το πρόσωπό μου και εγώ ήμουν αναστατωμένος. Δεν τους ταρακούνησε καθόλου. Η μητέρα μου είπε 'πρώτα απ' όλα, είναι αληθινή η ιστορία;' Και είπα ότι είναι αλήθεια, οπότε δεν μπορώ να το αρνηθώ. Και μετά είπε 'και γιατί ο κόσμος είναι τόσο αχάριστος;' Τότε αντιλήφθηκα ότι έχω τους καλύτερους γονείς».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ομοφυλόφιλος κολιν τζακσον στίβος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ