Το ξέσπασμα του Ντάνου στο Instagram -H οδηγία στους followers του [εικόνα] - iefimerida.gr

Το ξέσπασμα του Ντάνου στο Instagram -H οδηγία στους followers του [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram προχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος την Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Ο νικητής του Survivor ευχαρίστησε τους ακόλουθούς του για τη στήριξη τους το τελευταίο δίμηνο και τους ενημέρωσε ότι το μοναδικό προφίλ που διαχειρίζεται ο ίδιος είναι το «danos_ga».

Ολόκληρη η ανάρτησή του:

«Όλους αυτούς τους μήνες μου συμβαίνει κάτι μοναδικό. Παίρνω δύναμη από τη δική σας υποστήριξη, για την οποία θα είμαι πάντα ευγνώμων. Ό,τι φτιάχνετε για μένα και ό,τι μου στέλνετε τα βλέπω όλα, με συγκινούν πολύ και δεν θέλω να αισθάνεται κανείς ότι αδικείται. Δεν είναι εύκολο να απαντώ σε τόσα πολλά μηνύματα και για αυτό συγχωρήστε με αν δεν το κάνω πολλές φορές, αλλά να ξέρετε ότι όλα είναι πολύ σημαντικά για εμένα. Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως δεν υπάρχει άλλη επίσημη σελίδα ή ομάδα φίλων πέρα από αυτό το προφιλ. Γι' αυτό μην εμπιστεύεστε άλλους λογαριασμούς που μιλούν εκ μέρους μου. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για ό,τι έχετε κάνει για εμένα»

Το ξέσπασμα του Ντάνου στο Instagram -H οδηγία στους followers του [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ instagram Γιώργος Αγγελόπουλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ