Γεννηματά μετά την συνάντηση με Καμίνη: Η υποψηφιότητά του προσθέτει, δεν διχάζει - iefimerida.gr

Γεννηματά μετά την συνάντηση με Καμίνη: Η υποψηφιότητά του προσθέτει, δεν διχάζει

Φωτογραφίες: Eurokinissi/Χρήστος Μπόνης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε καλό κλίμα έγινε η συνάντηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφης Γεννηματά με τον δήμαρχο Αθηναίων και υποψήφιο για την ηγεσία της ΔΗ.ΣΥ Γιώργο Καμίνη.

Η συνάντηση διήρκεσε μισή ώρα και έγινε στο γραφείο του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη.

Γεννηματά και Καμίνης συμφώνησαν κατά με πληροφορίες, στην ανάγκη μιας ανοιχτής εκλογικής διαδικασίας.

«Κοινός στόχος ένα νέο κόμμα, πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής» ήταν η επωδός των συνεργατών τους μετά τη συνάντηση.

Η Φ. Γεννηματά φρόντισε να διαμηνύσει ότι οι υποψηφιότητες για την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης όχι μόνο δεν διχάζουν και δεν διαιρούν αλλά πολλαπλασιάζουν και προσθέτουν δυνάμεις.

«Είναι θετικό ότι ο κ. Καμίνης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και συμμετέχει στη διαδικασία για την αναγέννηση της μεγάλης και ενιαίας δημοκρατικής παράταξης» τόνισε μετά την συνάντηση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Η συμμετοχή όλων των υποψηφίων δεν διχάζει και δεν διαιρεί, αλλά αντίθετα προσθέτει και πολλαπλασιάζει δυνάμεις και αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία του εγχειρήματος της Κεντροαριστεράς» είπε η Φώφη Γεννηματά και κατέληξε: «Είναι η ώρα της συστράτευσης όλων, ώστε με την μαζική συμμετοχή των πολιτών να πετύχουμε την αναγέννηση της παράταξης και τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις».

Ο Γιώργος Καμίνης, από την πλευρά του, επισήμανε τις τρεις προϋποθέσεις για την επιτυχία του εγχειρήματος, τις οποίες διατύπωσε στις αρχές Αυγούστου όταν ανακοίνωσε την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα: να υπάρξει διαφάνεια και αξιοπιστία, άνεση χρόνου για την προεκλογική εκστρατεία και όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή.

Ο δήμαρχος Αθηναίων ευχαρίστησε την Φ. Γεννηματά για τις μεγάλες υπερβάσεις στις οποίες προχώρησε για να ανοίξουν οι διαδικασίες εκλογής νέου αρχηγού στον υπό ίδρυση φορέα της Κεντροαριστεράς.

Την ερχόμενη Πέμπτη αναμένεται να ανακοινώσουν τις υποψηφιότητές τους και επισήμως ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μανιάτης.

Γεννηματά μετά την συνάντηση με Καμίνη: Η υποψηφιότητά του προσθέτει, δεν διχάζει  | iefimerida.gr 0
Γεννηματά μετά την συνάντηση με Καμίνη: Η υποψηφιότητά του προσθέτει, δεν διχάζει  | iefimerida.gr 1
Γεννηματά μετά την συνάντηση με Καμίνη: Η υποψηφιότητά του προσθέτει, δεν διχάζει  | iefimerida.gr 2

Φωτογραφίες: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ