Μια ανάσα από τον Αραούχο η ΑΕΚ - Ισως οριστικοποιηθεί η επιστροφή έως το βράδυ - iefimerida.gr

Μια ανάσα από τον Αραούχο η ΑΕΚ - Ισως οριστικοποιηθεί η επιστροφή έως το βράδυ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στην ΑΕΚ βρίσκεται ο Σέρχιο Αραούχο μόνο που αυτή τη φορά ίσως αγωνιστεί στην Ένωση ως κανονική μεταγραφή και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Ο Αργεντινός επιθετικός περιμένει τα νέα από την προσπάθεια απόκτησης της Λας Πάλμας του Λοίκ Ρεμί. Αν ο Γάλλος μετακινηθεί στα Κανάρια Νησιά, τότε ο Αραούχο θα αποτελέσει παρελθόν, αφού θα βρίσκεται αυτόματα ως τρίτη επιλογή σέντερ φορ στο ρόστερ της Λας Πάλμας.

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει πιέσει για να φύγει από την στιγμή που δεν αποτελεί βασική λύση για το σύλλογο και όλα δείχνουν ότι η Λας Πάλμας έχει συμφωνήσει με την ΑΕΚ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες, η συμφωνία δεν αφορά δανεισμό του παίκτη αλλά αγορά. Δεν αποκλείεται να υπάρξει βέβαια και μια συμφωνία συνιδιοκτησίας, κάτι που είχε προτείνει η Ένωση έναντι 2,5 εκατομμυρίων ευρώ αλλά για την επόμενη σεζόν.

Το ρεπορτάζ στην Αγγλία θέλει τις Τσέλσι και Λας Πάλμας να έρχονται άμεσα σε συμφωνία για την παραχώρηση του Ρεμί, κάτι που θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση του Αραούχο από την ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σερχιο αραουχο αεκ Λας Πάλμας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ