Συλλυπητήρια Τσίπρα στην οικογένεια της Ελληνίδας που σκοτώθηκε στην επίθεση της Βαρκελώνης - iefimerida.gr

Συλλυπητήρια Τσίπρα στην οικογένεια της Ελληνίδας που σκοτώθηκε στην επίθεση της Βαρκελώνης

«Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία» έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας / Φωτογραφία: Nick Paleologos / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα κατά της τρομοκρατίας έστειλε μέσω Twitter ο Αλέξης Τσίπρας, που παράλληλα συλλυπήθηκε την οικογένεια της Ελληνίδας που έχασε τη ζωή της στην επίθεση της Βαρκελώνης.

«Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ελληνίδας, θύμα τρομοκρατίας στη Βαρκελώνη. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της Ελληνίδας, θύμα τρομοκρατίας στη Βαρκελώνη. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την τρομοκρατία

Η 51χρονη μητέρα δύο παιδιών βρισκόταν στην Λας Ράμπλας με την οικογένειά της όταν ο 22χρονος Μαροκινός Γιουνές Αμπουγιακούμπ σκόρπισε το θάνατο με το λευκό του βαν.

Τα τραύματά της κρίθηκαν πολύ σοβαρά και υποβλήθηκε σε μια δύσκολη χειρουργική επέμβαση, που διήρκησε συνολικά οκτώ ώρες. Ωστόσο, οι γιατροί μίλησαν εξ’ αρχής για μη αναστρέψιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ