Ιδού ο φάκελος με τα μέτρα που ζητά η Τρόικα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ιδού ο φάκελος με τα μέτρα που ζητά η Τρόικα [εικόνα]

Ιδού ο φάκελος με τα μέτρα που ζητά η Τρόικα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια των αρχηγών των τριών κομμάτων βρίσκεται ήδη ο φάκελος με τα μέτρα που απαιτεί η Τρόικα. Πρώτος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης, παρέλαβε το τελικό κείμενο λίγο μετά τις 6 το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Μέγαρο Μαξίμου είχε προτείνει να στέλνει τμηματικά στα κόμματα το κείμενο της συμφωνίας για τα νέα μέτρα, ωστόσο ο Γιώργος Καρατζαφέρης αρνήθηκε και ζήτησε να το πάρει «όλο μαζί». Έτσι κι έγινε, και όπως φαίνεται στη φωτογραφία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ πήρε στα χέρια του το πλήρες κείμενο και, αφού έκανε μια μίνι σύσκεψη με τους βουλευτές του, αποχώρησε για να το μελετήσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για το κείμενο, είπε ότι χρειάζεται χρόνο για να το διαβάσει, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Να μην πάμε αδιάβαστοι σαν τον Χρυσοχοΐδη»...

Ιδού ο φάκελος με τα μέτρα που ζητά η Τρόικα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ