Super League: Ξέσπασε ο ΠΑΟΚ, 3-1 την Κέρκυρα - Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό (0-0) με Λεβαδειακό - iefimerida.gr

Super League: Ξέσπασε ο ΠΑΟΚ, 3-1 την Κέρκυρα - Νέα γκέλα για τον Παναθηναϊκό (0-0) με Λεβαδειακό

Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε άμεσα τον αποκλεισμό σοκ από την Έστερσουντ και επικράτησε της Κέρκυρας με σκορ 3-1 στην Τούμπα ενώ με νίκη συνέχισε και ο Πανιώνιος επί του Απόλλωνα Σμύρνης. Δύσκολες μέρες στον Παναθηναϊκό μετά τη νέα γκέλα με τον Λεβαδειακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πραγματοποίησε αλλαγές μετά τον αποκλεισμό από την Έστερσουντ και δικαιώθηκε αφού ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε μόνο για ένα ημίχρονο. Ο Πρίγιοβιτς άνοιξε το σκορ στο 41’, ωστόσο η Κέρκυρα ισοφάρισε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με σκόρερ τον Νούνιες από το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Σάκχοφ.

Στο δεύτερο μέρος όμως οι γηπεδούχοι δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης. Πέλκας και Μακ σκόραραν στο 54' και στο 59' αντίστοιχα για το 3-1.

Στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο Παναθηναϊκός έμεινε στην ισοπαλία 0-0 με τον Λεβαδειακό. Οι πράσινοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 49ο λεπτό λόγω αποβολής του Ευαγγέλου και ο Λεβαδειακός ήταν αυτός που πίεσε και έχασε ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη μέχρι το φινάλε του ματς.

Στη Νέα Σμύρνη, ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Σμύρνης επιβεβαιώνοντας με τα γκολ των Χατζησαφί στο 39' και Λάμπρου στο 55' την υπεροχή του απέναντι στους νεοφώτιστους, οι οποίοι είχαν δοκάρι στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ