Μαίνεται η φωτιά στη Σαλαμίνα -Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία - iefimerida.gr

Μαίνεται η φωτιά στη Σαλαμίνα -Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

φωτογραφία αρχείου: eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε εξέλιξη βρίσκεται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Κακή Βίγλα Σαλαμίνας.

Σύμφωνα πληροφορίες, η εικόνα της πυρκαγιάς είναι καλύτερη ενώ στην ευρύτερη περιοχή βρίσκονται οικισμοί, οι οποίοι ωστόσο δεν κινδυνεύουν, σύμφωνα με όσα τόνισε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο επιχειρούν αυτή την ώρα, μόνο επίγειες δυνάμεις και ειδικότερα 26 πυροσβέστες με 11 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 7 ατόμων και 2 υδροφόρες.

Παράλληλα, αποκαταστάθηκε πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στην ευρύτερη περιοχή, όπου είχαν γίνει ρυθμίσεις, λόγω της πυρκαγιάς.

Νωρίτερα, λόγω της πυρκαγιάς πραγματοποιήθηκε εκτροπή της κυκλοφορίας στα εξής σημεία, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας:

Στη λεωφόρο Κακής Βίγλας, από το ύψος της εκκλησίας της Αγίας Ζώνης έως την παραλιακή λεωφόρο και στην περιφερειακή λεωφόρο, από το ναό έως την περιοχή Σελήνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πυρκαγιά Σαλαμίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ