Η Χάιντι Κλουμ αποκαλύπτει την προετοιμασία που χρειάζεται για να δείχνει άψογη [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Χάιντι Κλουμ αποκαλύπτει την προετοιμασία που χρειάζεται για να δείχνει άψογη [βίντεο]

Instagram/HeidiKlum
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το «πριν» και το «μετά» της Χάιντι Κλουμ δείχνει όλη την αλήθεια πίσω από την «άψογη» εικόνα των celebrities.

Κάθεστε στον υπολογιστή ή χαζεύετε από το κινητό σας και από την οθόνη σας περνούν καθημερινά ένα σωρό εμφανίσεις των διασήμων (και μη) που τους δείχνουν αψεγάδιαστους και σε τέλεια φόρμα.

Σε πρώτη ανάγνωση, δε φαίνεται να υπάρχει κάτι κακό σε όλο αυτό (εκτός αν γίνεται σε εμμονικό βαθμό). Υποσυνείδητα όμως μπορεί να λειτουργήσει ενάντια στην αυτοπεποίθηση σας.

Γιατί όσο εσείς βλέπετε μια αντικειμενικά τέλεια εικόνα, μέσα σας μπορεί να καλλιεργούνται από μικρές ανασφάλειες για την εμφάνιση σας μέχρι ολόκληρα υπαρξιακά θέματα.

Η Χάιντι Κλουμ, μια από τις πιο ειλικρινείς και με χιούμορ γυναίκες που δεν διστάζουν να τσαλακώσουν την εικόνα τους (αρκεί να θυμηθείτε τις επικές μεταμορφώσεις που κάνει κάθε χρόνο για να γιορτάσει το θεσμό του Χάλοουιν) πρόσφατα ανέβασε ένα βιντεάκι στο Ιnstagram.

Δες το βιντεάκι που δείχνει την ολοκληρωτική της μεταμόρφωση στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Χάιντι Κλούμ μακιγιάζ χάιντι κλουμ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ