Συναγερμός στη Βαρσοβία από επίθεση με μαχαίρι -Εξω από συναυλιακό χώρο [εικόνες &βίντεο] - iefimerida.gr

Συναγερμός στη Βαρσοβία από επίθεση με μαχαίρι -Εξω από συναυλιακό χώρο [εικόνες &βίντεο]

Ανδρας τραυμάτισε με μαχαίρι αστυνομικό/ Φωτογραφία: twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας αστυνομικός τραυματίστηκε όταν του επιτέθηκε άνδρας που φέρεται να ήταν οπλισμένος με όπλο και μαχαίρι στο κέντρο της Βαρσοβίας.

Σύμφωνα με τα πολωνικά μέσα ενημέρωσης ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο όταν προσπάθησε να εμποδίσει τον δράστη, ο οποίος επιχείρησε να μπει στο συναυλιακό χώρο, όπου επρόκειτο να παίξει η αμερικανική μπάντα Allah-Las, η συναυλία της οποίας ακυρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Ρότερνταμ καθώς υπήρχαν ενδείξεις για τρομοκρατική επίθεση.

Ο αστυνομικός δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και τα τραύματά του δε φαίνεται πως είναι απειλητικά για τη ζωή του.

Το περιστατικό συνέβη στις 3:30 το μεσημέρι τοπική ώρα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία, είναι ένας 24χρονος Ισραηλινός, γεγονός που δεν επιβεβαιώνουν ωστόσο οι επίσημες αρχές.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Ράφαλ Ρετμάνιακ ανέφερε ότι «Δε γνωρίζουν αν αυτό το επεισόδιο σχετίζεται με τη συγκεκριμένη συναυλία ή οποιοδήποτε άλλο event στην Βαρσοβία».

Προς το παρόν, το περιστατικό δε φαίνεται να επηρεάζει το πρόγραμμα της μπάντας, η οποία σχεδιάζει να εμφανιστεί κανονικά το βράδυ της Πέμπτης.

Muslim was arrested in #Warsaw #Poland link to #Rotterdam failed terror attack https://t.co/5D3rqlP6IK pic.twitter.com/cWsWb5q0kg

POLAND: Muslim terrorist with a gun and a knife arrested in Warsaw. Possible connection to yesterday's terror attack thwarted in Rotterdam. pic.twitter.com/crhtOXxkGt

#BREAKING: Man (Israeli citizen) armed with a knife and a gun arrested near a permonfance venue in #Warsaw #Poland pic.twitter.com/dsEuI9H2VY

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βαρσοβία επίθεση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ