Η έκλειψη του ...Ομπάμα και το ανεκδιήγητο tweet Τραμπ [εικόνα] - iefimerida.gr

Η έκλειψη του ...Ομπάμα και το ανεκδιήγητο tweet Τραμπ [εικόνα]

Η έκλειψη του ...Ομπάμα και το ανεκδιήγητο tweet Τραμπ/ Φωτογραφία: twitter
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κανείς δεν περιμένει ευγένειες και τακτ από τον Αμερικανό Πρόεδρο αλλά το συγκεκριμένο tweet ήταν κάτι παραπάνω, ακόμα και για τα δικά του δεδομένα.

Η έκλειψη Ηλίου μονοπώλησε πριν από λίγες μέρες το ενδιφέρον σε ολόκληρο τον κόσμο. Κι όμως ο Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να ακυρώσει ακόμα και αυτό το πρωτοφανές γεγονός.

Ένας οπαδός του έφταιξε μία φωτογραφία όπου σταδιακά ο Ντόλαντ Τραμπ μπάινει μπροστά από τον πρώην πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα μέχρι που τελικά τον καλύπτει ολόκληρο.

Ενθουσιασμένος από την εικόνα ο Τραμπ ανάρτησε την φωτογραφία στον λογαριασμό του στο twitter, η οποία έγραφε στη λεζάντα «Η καλύτερη έκλειψη».

Η εμμονή του Ντόναλντ Τραμπ με τον Ομπάμα είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη. Ωστόσο, το ερώτημα που προκύπτει είναι αν και κατά πόσο γνωρίζει ο Τραμπ ότι στη συγκεκριμένη φωτογραφία, ο Ομπαμα αντιπροσωπεύει τον...Ήλιο και ο ίδιος τη σελήνη, που μπορεί να τον καλύπτει μεν, για λίγο χρόνο δε.

pic.twitter.com/6XJxEg1gSs

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τραμπ Ομπάμα έκλειψη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ