Η Τερέζα Μέι ξεκίνησε να ψωνίζει για το φθινόπωρο -Αγόρασε σακάκι 730 ευρώ [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Τερέζα Μέι ξεκίνησε να ψωνίζει για το φθινόπωρο -Αγόρασε σακάκι 730 ευρώ [εικόνες]

Φωτογραφία: Jack Taylor / Pool via AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τερέζα Μέι είναι λάτρης της μόδας. Το έχει δηλώσει και η ίδια σε συνέντευξή της στην Vogue πως η πολιτική της καριέρα δεν την εμποδίζει να απολαμβάνει τη μόδα, με τις επιλογές της να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Φυσικά, όπως κάθε γυναίκα που παρακολουθεί τι συμβαίνει στον κόσμο της μόδας, η πρωθυπουργός της Βρετανίας έχει ήδη αγοράσει ρούχα από τις φθινοπωρινές κολεξιόν.

Οπως αναφέρει η Telegraph, επέλεξε ένα σακάκι της γαλλικής εταιρείας Paule Ka. Στα χρώματα του μαύρου και της καραμέλας, το floral τουίντ σακάκι κοστίζει 730 ευρώ.

Η Μέι, όπως σημειώνει το δημοσίευμα, φαίνεται πως αγόρασε το νέο της σακάκι από την Fluidity, μια μπουτίκ στο Χένλεϊ, στην εκλογική της περιφέρεια, όπου γνωρίζουν καλά το γούστο της και στο οποίο πηγαίνει αρκετά συχνά όταν βρίσκεται στην περιοχή.

Στη ντουλάπα της πρωθυπουργού, μεταξύ πολλών, βρίσκονται κοστούμια Escada, custom made κομμάτια από τον Ντάνιελ Μπλέικ και σακάκια από την Diane von Furstenberg. Οσον αφορά τα παπούτσια, στα οποία και έχει αδυναμία, αγαπά τις εταιρείες Russell & Bromley και L.K Bennett. Πρόσφατα βέβαια λέγεται πως επέλεξε να εντάξει στην γκαρνταρόμπα της ένα ζευγάρι σε eopard print δια χειρός Charlotte Olympia.

Φωτογραφίες: Jack Taylor / Pool via AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τερέζα Μέι σακάκι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ