Υπέροχο πιάτο, γεμάτο πρωτείνες και χωρίς λίπη. Νοστιμίζει με λίγο βούτυρο και μουστάρδα.
Υλικά
- 1 φιλέτο γαλοπούλας (ανάλογα το μέγεθος), βιολογικό
- 1/2 κουτάκι χάρτινο κρέμα γάλακτος
- 1 κρεμμύδι
- 20 γραμμάρια βούτυρο
- 2 κουταλιές σούπας μουστάρδα Dijon με σπόρους
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίστε, ψιλοκόψτε το κρεμμύδι και ροδίστε το σε τηγάνι με το βούτυρο
- Προσθέστε στο τηγάνι και τη γαλοπούλα, αφού την κόψετε σε πιο μικρά φιλετάκια
- Αφήστε να ροδίσει καλά, σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, για 6 λεπτά από κάθε πλευρά, τουλάχιστον
- Γυρίστε συχνά τα φιλετάκια, δεν πρέπει να καούν
- Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και την μουστάρδα -Ανακατέψτε και αφήστε να γίνει μια ζουμερή σάλτσα, για 5-6 λεπτά -Προσοχή στη φωτιά
- Ρίξτε αλάτι και πιπέρι -Συνοδεύεται τέλεια αυτό το πιάτο με ταλιατέλες ή σαλάτα
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο