Σέρχιο Αραούχο: Με πήρε χθες τηλέφωνο ο Μελισσανίδης για να γυρίσω στην ΑΕΚ - iefimerida.gr

Σέρχιο Αραούχο: Με πήρε χθες τηλέφωνο ο Μελισσανίδης για να γυρίσω στην ΑΕΚ

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την ύστατη προσπάθεια για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο κάνει η ΑΕΚ. Η Ένωση κατέθεσε πρόταση στην Λας Πάλμας για δανεισμό του παίκτη και αγορά του 50% των δικαιωμάτων του, με τον παίκτη να επιβεβαιώνει πως ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον κάλεσε στο τηλέφωνο για να τον πιέσει να έρθει στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στην Λας Πάλμας για επιστροφή του Αραούχο στην Ελλάδα. Προβλέπει πληρωμή ενοικίου 700.000 ευρώ για ένα χρόνο, συμβόλαιο με το ίδιο ποσό στον ποδοσφαιριστή και 2,5 εκατομμύρια ευρώ στα ταμεία της Λας Πάλμας τον ερχόμενο Ιούνιο για την αγορά του 50% του ποδοσφαιριστή.

Αυτό επιβεβαίωσε ουσιαστικά ο ίδιος ο Αραούχο, ο οποίος μιλώντας σε ισπανική ιστοσελίδα ανέφερε πως ο Μελισσανίδης τον κάλεσε στο τηλέφωνο και του ζήτησε να κάνει ό,τι μπορεί από την πλευρά του για να επιστρέψει στην ομάδα.

«Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μου τηλεφώνησε χθες για να μου πει ότι πρέπει να επιστρέψω εκεί και ότι πρέπει να ψάξω για να λύσω τα πάντα με την Λας Πάλμας. Όλα μπορούν να αλλάξουν. Το ποδόσφαιρο είναι έτσι. Ποτέ δεν ξέρεις πότε βρίσκεσαι σε ένα μέρος επειδή από στιγμή σε στιγμή όλα μπορούν να αλλάξουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αραούχο, ο οποίος με την φανέλα της ΑΕΚ σημείωσε 9 γκολ και είχε 6 ασίστ σε 20 αγώνες ενώ συμπλήρωσε ««Θα σου πω ένα μυστικό. Από την στιγμή που ήρθα και πάλι, έχω ακόμη στην αποθήκη μου επτά βαλίτσες έτοιμες. Το έχω κάνει για είμαι έτοιμος εάν μου πουν ότι δεν με υπολογίζουν ή εάν τελικά φύγω για την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ