Χάος στο κέντρο της Αθήνας - iefimerida.gr

Χάος στο κέντρο της Αθήνας

μποτιλιάρισμα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απροσπέλαστο είναι το κέντρο της Αθήνας, καθώς χιλιάδες διαδηλωτές συμμετείχαν στην πορεία διαμαρτυρίας των ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, αλλά και του ΠΑΜΕ, στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια αντίστοιχα.

Την ίδια ώρα ο καιρός εξακολουθεί να είναι βροχερός και όλα αυτά σε συνδυασμό με τις κινητοποιήσεις στα μέσα μεταφοράς έχουν μετατρέψει τους δρόμους σε κόλαση για τους οδηγούς. Οι κεντρικοί δρόμοι είναι κλειστοί από την Αστυνομία εξαιτίας των συλλαλητηρίων, στους υπόλοιπους τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα.

Εξάλλου κλειστοί έως τη λήξη των κινητοποιήσεων θα είναι οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα, Ευαγγελισμό και Πανεπιστήμιο.

Πως θα κινηθούν σήμερα τα ΜΜΜ

Συγκεκριμένα, τα τρία μέσα σταθερής τροχιάς, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ θα κινηθούν μόνο από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι απεργιακές συγκεντρώσεις που διοργανώνουν στις 11 το πρωί ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Έτσι, οι συρμοί των τριών μέσων θα μείνουν ακινητοποιημένοι από την έναρξη της βάρδιας έως τις 10 το πρωί και από τις 5 το απόγευμα έως τη λήξη της βάρδιας.

Με ολιγόωρες στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν στην απεργία οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία και τα τρόλεϊ.

Ειδικότερα, τα λεωφορεία θα κινηθούν κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλεϊ θα κινηθούν κανονικά από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν όλο το 24ωρο τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ λόγω της απεργίας οι συρμοί του Μετρό στη γραμμή Αιγάλεω- Αεροδρόμιο, θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ