Φαήλος Κρανιδιώτης: «Ο Παπαδήμος είναι ένας κούριερ της Τρόικα» - iefimerida.gr

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Ο Παπαδήμος είναι ένας κούριερ της Τρόικα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή προσωπική επίθεση κατά του πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου εξαπέλυσε ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, στενός φίλος και συνεργάτης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά και πιθανότατα υποψήφιος βουλευτής του κόμματος στις επερχόμενες εκλογές.

«Ο κ. Παπαδήμος είναι ένας κούριερ που πηγαινοέρχεται στις Βρυξέλλες μεταφέροντας χαρτάκια με ξενόγλωσσες οδηγίες», δήλωσε ο κ. Κρανιδιώτης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm και στον Νίκο Χατηνικολάου.

Ζήτησε εκλογές για να αποκτήσει η χώρα αξιόπιστη και νομιμοποιημένη ηγεσία με νωπή λαϊκή εντολή και
επιχείρησε μάλιστα να... αποθεώσει τις προσπάθειες του κ. Σαμαρά λέγοντας ότι με τη δική του συμβολή γίνεται για πρώτη φορά διαπραγμάτευση και ότι χάρη σε αυτόν σώθηκαν ο 13ος και 14ος μισθός.

Απαντώντας δε στις αιτιάσεις στενών συνεργατών του υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου που ρωτούσαν χθες «με ποιούς διαπραγματεύεται ο κ. Σαμαράς», ισχυρίστηκε ότι οι διαπραγματεύσεις γίνονται ακόμη και μέσα από τις δημόσιες τοποθετήσεις.

Τέλος, ο κ. Κρανιδιώτης υποστήριξε ότι δεν μπορεί να ζητείται από τον κ. Σαμαρά να ισιώσει σε δύο ημέρες ότι οι άλλοι στράβωσαν επί δύο χρόνια και επισήμανε ότι «κάποιοι ήθελαν ο Σαμαράς να πει σε όλα όχι και να πέσει στις Θερμοπύλες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ