Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα - iefimerida.gr

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα

κινητοποιήσεις
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα καθώς ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κάνουν 24ωρη απεργία, ενώ έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας για στις 11:00 το πρωί στο Σύνταγμα, ενώ την ίδια ώρα, το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στην Ομόνοια.

Στην απεργία συμμετέχουν εκτός από τους εργαζόμενους στα μέσα μεταφοράς και οι έμποροι, οι βιοτέχνες, οι δάσκαλοι, οι καθηγητές, οι δικαστικοί, οι τραπεζικοί, οι εργαζόμενοι στην ΟΜΕ-ΟΤΕ και οι μηχανικοί.

Σήμερα θα σιγήσει η τηλεόραση και το ραδιόφωνο της ΕΡΤ αφού από τις 06:00 το πρωί της Τρίτης έως τις 06:00 το πρωί της Τετάρτης απεργεί και η ΠΟΣΠΕΡΤ.
Παράλληλα δεμένα θα μείνουν τα πλοία στα λιμάνια, όχι από τις άσχημες καιρικές συνθήκες αυτή τη φορά αλλά εξαιτίας της συμμετοχής της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας στην 24ωρη πανελλαδική απεργία.

Τα νοσοκομεία θα λειτουργήσουν με προσωπικό ασφαλείας, αφού η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία αποφάσισαν να συμμετάσχουν στην απεργιακή κινητοποίηση.
Στο πλευρό των απεργών και οι δικαστικοί υπάλληλοι με τον πρόεδρος της Ομοσπονδίας να κάνει γνωστό στους δικαστές και εισαγγελείς ότι από την 1η Μαρτίου 2012 οι δικαστικοί υπάλληλοι δεν θα παραμένουν στις έδρες των δικαστηρίων μετά τη λήξη του ωραρίου

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ