Ποιές ώρες θα μείνουν ακινητοποιημένα μετρό-λεωφορεία-ηλεκτρικός και τραμ - iefimerida.gr

Ποιές ώρες θα μείνουν ακινητοποιημένα μετρό-λεωφορεία-ηλεκτρικός και τραμ

Ακινητοποιημένοι την Τρίτη οι συρμοί ΟΣΕ - Προαστιακού
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλά προβλήματα αναμένεται να αντιμετωπίσει το επιβατικό κοινό την Τρίτη λόγω της συμμετοχής και των εργαζομένων στις αστικές συγκοινωνίες, στην 24ωρη απεργία που έχουν εξαγγείλει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Πιο συγκεκριμένα, μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος αλλά και το τραμ, θα κινηθούν μόνο από τις 10 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι απεργιακές συγκεντρώσεις που διοργανώνουν στις 11 το πρωί ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Από τις κινητοποιήσεις όμως δεν θα λείψουν και οι εργαζόμενοι στα τρόλλεϋ και τα λεωφορεία, καθώς τα λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τα τρόλλεϋ από τις 8 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Ακινητοποιημένα θα μείνουν όλο το 24ωρο αύριο, τα τρένα του ΟΣΕ και ο Προαστιακός, ενώ λόγω της απεργίας οι συρμοί του Μετρό στη γραμμή Αιγάλεω- Αεροδρόμιο, θα τερματίζουν στο σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ