Twitter και Super Bowl, ένας συνδυασμός που σπάει όλα τα ρεκόρ! - iefimerida.gr

Twitter και Super Bowl, ένας συνδυασμός που σπάει όλα τα ρεκόρ!

Twitter και Super Bowl
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέο ρεκόρ για το twitter χθες, όταν κατά το τελευταίο τρίλεπτο του τελικού του αμερικάνικου Super Bowl, ανέβαιναν στο δημοφιλή ιστότοπο, κατά μέσο όρο, 10.000 tweets το δευτερόλεπτο.

Τον τελικό του Super Bowl, στον οποίο Τζάιαντς της Νέας Υόρκης επικράτησαν των Νιού Ίνγκλαντ Πάτριοτς με 21-17, παρακολούθησαν εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο, οι οποίοι μάλλον θέλησαν να τουιτάρουν και τις εντυπώσεις τους, με αποτέλεσμα την κατάρριψη ενός ακόμη ρεκόρ για το twitter!

Το ποσοστό ήταν εξίσου υψηλό και κατά το... ημίχρονο του αγώνα, όταν στη σκηνή ανέβηκε η Maddona. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου και επί πέντε συνεχόμενα λεπτά, ανέβαιναν 8.000 tweets το δευτερόλεπτο!

Το ανάλογο, προηγούμενο ρεκόρ στο twitter είχε σημειωθεί τον Αύγουστο, όταν η Beyonce ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στα MTV Video Music Awards...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ