Κομμώτρια ξεμπλέκει τα μαλλιά έφηβης που πάσχει από κατάθλιψη και γίνεται viral για καλό σκοπό - iefimerida.gr

Κομμώτρια ξεμπλέκει τα μαλλιά έφηβης που πάσχει από κατάθλιψη και γίνεται viral για καλό σκοπό

Facebook/KayleyOlsson
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια έφηβη που έπασχε από κατάθλιψη και είχε πάψει να ασχολείται με τα μαλλιά της πήγε στο κομμωτήριο για να της ξυρίσουν το κεφάλι, αλλά -ευτυχώς- η κομμώτρια είχε άλλη γνώμη.

Είναι ένα από τα ποστ που αυτή τη στιγμή αναπαράγονται και μοιράζονται με μανία στο ίντερνετ και στα social media.

Πρόκειται για την φωτογραφία που ανέβασε η Kayley Olsson, μια 20χρονη φοιτήτρια κομμωτικής από το Waterloo της Αιόβα και δείχνει την -σχεδόν απίστευτη- μεταμόρφωση των μαλλιών μιας πελάτισσας της. Όπως γράφει στο ποστ της επρόκειτο για μια έφηβη που, εξαιτίας της σοβαρής κατάθλιψης από την οποία έπασχε, είχε πάψει να προσφέρει στα μαλλιά της τη στοιχειώδη περιποίηση, δηλαδή το βούρτσισμα, πράγμα το οποίο είχε κάνει τα μαλλιά της να γεμίσουν κόμπους.

Βλέποντας όλο αυτό το αποπνικτικό και μπερδεμένο αποτέλεσμα το πιο εύκολο θα ήταν να πάρει την ξυριστική και να την κουρέψει γουλί. Μόνο που η Kayley δεν επέλεξε τον εύκολο δρόμο. «Μου είπε ότι τόσο πεσμένη που δεν μπορούσε καν να ασχοληθεί με τα μαλλιά της. Ο μόνος λόγος που σηκωνόταν από το κρεβάτι κάθε πρωί ήταν για να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα», γράφει η Olsson στο ποστ της.

«Μου είπε ότι το μόνο που ήθελε ήταν να της τα ξυρίσουμε αφού σε λίγες ημέρες θα έπρεπε να φωτογραφηθεί για την επετηρίδα του σχολείου και το να τα ξεμπλέξει τής φαινόταν αδύνατον. Τη στιγμή που την άκουσα να μιλάει για τον εαυτό της με τον πιο απαξιωτικό τρόπο και να υποστηρίζει ότι δεν αξίζει, ήξερα ότι έπρεπε να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου και να τη βοηθήσω».

Δες την τεράστια αλλαγή και διάβασε το μήνυμα της κομμώτριας που έγινε viral στο ΒΟVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ