Ο άγνωστος γάμος του δισεκατομμυριούχου συντρόφου της Ριάνα με μια σπουδαία γυναίκα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο άγνωστος γάμος του δισεκατομμυριούχου συντρόφου της Ριάνα με μια σπουδαία γυναίκα [εικόνα]

Φωτογραφία :Apimages
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ σκηνής, Ριάνα, προσπάθησε να κρατήσει τη σχέση της με τον δισεκατομμυριούχο Σαουδάραβα κρυφή για περίπου έξι μήνες, μέχρι που στο φως της δημοσιότητας ήρθαν κάποιες φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές του ζευγαριού.

Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα τον Ιούνιο, όταν η τραγουδίστρια απαθανατίστηκε να απολαμβάνει τις διακοπές της στην Ισπανία και να ερωτοτροπεί σε πισίνα με το νέο της σύντροφο, αδιαφορώντας σχεδόν για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.

Τότε γνωστό μέσο αποκάλυψε την ταυτότητά του και μάθαμε ότι δεν πρόκειται για κάποιον τυχαίο άντρα στο πλευρό της Ρίρι, αλλά για τον Χασάν Τζαμίλ, επιχειρηματία και αντιπρόεδρο της οικογενειακής επιχείρησης Abdul Latif, μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο, που μάλιστα η οικογένειά του έχει τα δικαιώματα πώλησης της Toyota.

Διαβάστε περισσότερα για τον άγνωστο γάμο του Χασάν Τζαμίλ με σπουδαία γυναίκα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ριάνα Χασάν Τζαμίλ γάμος Λίνα Λαζάρ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ