Καταιγιστικές εξελίξεις σε μια βραδιά που εξελίσσεται σε θρίλερ - iefimerida.gr

Καταιγιστικές εξελίξεις σε μια βραδιά που εξελίσσεται σε θρίλερ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι εξελίξεις είναι πλέον καταιγιστικές. Μετά την εν μέρει αδιέξοδη σημερινή συνάντηση των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος συναντάται αυτή την ώρα με το γενικό διευθυντή του IIF Τσάρλς Νταλάρα παρουσία του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου και του υπουργού Εργασίας Γιώργου Κουτρουμάνη.

Θα ακολουθήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, νέα συνάντηση του πρωθυπουργού με τα στελέχη της Τρόικα, προφανώς για να συνεχιστεί η σκληρή διαπραγμάτευση μετά και τη διαφαινόμενη άρνηση των πολιτικών αρχηγών να αποδεχθούν το σύνολο των απαιτήσεων που ζητούν οι δανειστές μας.

Εξάλλου, αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες γερμανικών μέσων ενημέρωσης ο κ. Παππαδήμος θα έχει μυστική συνάντηση με τον επικεφαλής της Deutsche Bank και του IIF Γιόζεφ Ακερμαν.

Ο κ.Ακερμαν ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον γενικό διευθυντή του Διεθνούς Χρηματοπιστωτικού Ινστιτούτου Τσαρλς Νταλάρα για να επικυρώσει τη συμφωνία του κουρέματος του ελληνικού χρέους αναμένεται να συζητήσει με τον Ελληνα πρωθυπουργό εφ' όλης της ύλης.

Οι συναντήσεις αυτές είναι εξαιρετικά κρίσιμες, ενώ την ίδια ώρα θα συνεδριάζουν το διευρυμένο πολιτικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ και τα κομματικά επιτελεία των κυρίων Αντώνη Σαμαρά και Γιώργου Καρατζαφέρη για να εκτιμήσουν όλα τα δεδομένα ενόψει της αυριανής επανάληψης της συνεδρίασης των αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ