Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από το Reuters για Βενιζέλο -Διαψεύδει ο Γιούνκερ - iefimerida.gr

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από το Reuters για Βενιζέλο -Διαψεύδει ο Γιούνκερ

Ρεσιτάλ παραπληροφόρησης από το Reuters-Διαψεύδει ο Γιούνκερ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Περίεργες και ύποπτες διαρροές διοχετεύονται τις πιο κρίσιμες ώρες για την Ελλάδα από κύκλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης προς το πρακτορείο ειδήσεων Reuters. Ούτε λίγο ούτε πολύ οι...πληροφορίες που μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο λένε ότι οι εκπρόσωποι της Tρόικα δεν βρίσκουν πουθενά τον Ευάγγελο Βενιζέλο για να διαπραγματευτούν, την ώρα που όλοι γνωρίζουν ότι ο υπουργός Οικονομικών έχει περάσει μαζί τους τις περισσότερες ώρες των τελευταίου 48ώρου.

Μάλιστα κάποιοι που εμφανίζονται ως αξιωματούχοι εξαπολύουν προσωπική επίθεση κατά του αντιπροέδρου της κυβέρνησης λέγοντας χαρακτηριστικά «έχουμε χάσει την υπομονή μας», και υποστηρίζουν ότι δεν έχει χρόνο να δει την Τρόικα διότι ασχολείται με τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ! Πάντως πριν από λίγο ο ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ διέψευσε τις πληροφορίες του ειδησεογραφικού πρακτορείου λέγοντας ότι τίποτα από αυτά δεν ισχύει.

Η απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών

«Η ανώνυμη αυτή αναφορά φαίνεται γελοία, αν όχι ύποπτη σε όλους όσοι έχουν γνώση του καθημερινού προγράμματος του υπουργού Οικονομικών με τις μακρές σε διάρκεια συναντήσεις με την τρόικα, τις συνεχείς επαφές του με τους ομολόγους τους και τους επικεφαλής των οργάνων που συμμετέχουν στην τρόικα, τις συνεχείς συναντήσεις εργασίας με τον πρωθυπουργό, τις τηλεδιασκέψεις και τις αλλεπάλληλες επαφές με το IIF για το PSI», επισήμανε το Γραφείο Τύπου του ΥΠΟΙΚ σε ανακοίνωσή του, που εστάλη στο ειδησεογραφικό πρακτορείο.

Σύμφωνα με αξιωματούχους του υπουργείου Οικονομικών αυτές οι διαρροές γίνονται την ύστατη στιγμή για να περιορίσουν την διαπραγματευτική ισχύ του κ. Βενιζέλου καθώς μέχρι χθες οι τροικανοί είχαν συμφωνήσει σε όλα με την Ελληνική πλευρά αλλά τώρα κάνουν στροφή 180 μοιρών και ζητούν εκβιαστικά και άλλα επώδυνα μέτρα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ