Σοφίνα Λαζαράκη: Η 20χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση πρωταγωνίστρια σε σίριαλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Σοφίνα Λαζαράκη: Η 20χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση πρωταγωνίστρια σε σίριαλ [εικόνες]

NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σοφίνα Λαζαράκη είναι η 20χρονη κόρη της Μαίρης Μηλιαρέση. Ετοιμάζει το τηλεοπτικό της ντεμπούτο και ένα όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα.

Η Σοφίνα Λαζαράκη μας «συστήθηκε» στο X-Factor, μέσα από το συγκρότητα NMA, συμμετέχοντας στην ομάδα του Θοδωρή Μαραντίνη.

Το βιογραφικό για τη συμμετοχή της στο talent show ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και επιθυμεί να τον συνδυάσει με το τραγούδι και το θέατρο. Της αρέσει να ζωγραφίζει και το αγαπημένο της χόμπι είναι η ιππασία. Δραστήρια από μικρή, έπαιζε βόλεϊ, τένις και για πολλά χρόνια πήγαινε στίβο. Όνειρο της είναι μία μέρα να αποκτήσει μαζί με την κολλητή της μία φάρμα δίπλα στη θάλασσα με άλογα και σκυλιά! Η μεγάλη της αδυναμία είναι ο σκύλος της και επιθυμία της να περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί κοντά στη φύση».

Επιθυμία της Σοφίνας, η ενασχόληση με το χώρο του θεάματος.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv η Σοφίνα θα είναι πρωταγωνίστρια σε τηλεοπτική σειρά τη σεζόν που μας έρχεται.

Διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε φωτογραφίες στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΟΦΙΝΑ ΛΑΖΑΡΑΚΗ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ