Σάκης Τανιμανίδης: Σε νέες περιπέτειες ο παρουσιαστής του Survivor [εικόνα] - iefimerida.gr

Σάκης Τανιμανίδης: Σε νέες περιπέτειες ο παρουσιαστής του Survivor [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Hταν πολύς ο ...ήλιος για τον ΣάκηΤανιμανίδη όλους αυτούς τους μήνες στον Άγιο Δομίνικο προφανώς και ο γνωστός παρουσιαστής του Survivor αποφάσισε να κινηθεί σε πιο βόρειες θερμοκρασίες.

Κάπως έτσι προέκυψε το roadtrip στη Βόρεια Ευρώπη. Πρώτος σταθμός το γραφικό χωριουδάκι του Giethoorn. Η Βενετία της Ολλανδίας, όπως μας ενημερώνει ο ίδιος ο Σάκης Τανιμανίδης μέσω της ανάρτησής του στο Instagram.

«Φέτος αποφασίσαμε να κάνουμε ένα roadtrip στη Βόρεια Ευρώπη...πρώτος σταθμός το μικρο χωριουδάκι Giethoorn, η Βενετιά της Ολλανδίας όπως λένε εδώ!

Οι περισσότερες μετακινήσεις εδώ γίνονται κυρίως με βάρκες, όπως ο ντόπιος ψαράς που βλέπετε στην φώτο!» έγραψε ο ίδιος με το δικό του χαρακτηριστικό χιούμορ.

Φετος αποφασισαμε να κανουμε ενα roadtrip στη Βορεια Ευρωπη...πρωτος σταθμος το μικρο χωριουδακι Giethoorn, η Βενετια της Ολλανδιας οπως λενε εδω! Οι περισσοτερες μετακινησεις εδω γινονται κυριως με βαρκες, οπως ο ντοπιος ψαρας που βλεπετε στην φωτο! #CaptainSakis #Roadtrip #AmazingVillage #giethoorn

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sakis Tanimanidis (@sakiswp) στις Αύγ 2, 2017, 9:03πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ