Με πάθος για το θαύμα της πρόκρισης η ΑΕΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας - iefimerida.gr

Με πάθος για το θαύμα της πρόκρισης η ΑΕΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το 0-2 στο ΟΑΚΑ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν αφήνει και πολλά περιθώρια αισιοδοξίας.

Ωστόσο, άπαντες στην ΑΕΚ δείχνουν διατεθειμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες και να παλέψουν για την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, μια πρόκριση που αν έρθει θα ισοδυναμεί με «θαύμα», δεδομένης και της εικόνας που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι της Αθήνας.

Όπως και να 'χει, η Ένωση απόψε (20:00) δεν έχει τίποτα να χάσει, αντιθέτως έχει να κερδίσει πολλά -ακόμα κι αν δεν έρθει η πρόκριση. Κυρίως μπορεί να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των φιλάθλων της, που είναι αλήθεια ότι απογοητεύτηκαν από όσα είδαν στο ΟΑΚΑ πριν από μία εβδομάδα.

Στόχος της ΑΕΚ απόψε είναι να μπει δυνατά στο παιχνίδι -όπως άλλωστε έκανε και στην Αθήνα- και να καταφέρει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, που θα της δώσει ελπίδες για τη μεγάλη ανατροπή. Φυσικά, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν είναι απέναντι στην ποιοτική ρωσική ομάδα.

Ο Χιμένεθ δήλωσε ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του αποψινού ματς, ωστόσο δεν άνοιξε τα χαρτιά του για σύστημα ή παίκτες. Έτσι, όσο πιθανό είναι ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς (3-5-2), άλλο τόσο πιθανό είναι και το 4-4-1-1, χωρίς όμως να αποκλειστεί και το 4-3-3, που πάντως δεν απέδωσε σε καμία περίπτωση στο πρώτο παιχνίδι.

Πάντως, θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι αυτή τη φορά θα βρουν θέση στην ενδεκάδα οι Λόπες (αντί του τραυματία Γκάλο) και Κλωναρίδης, ενώ εάν ο Χιμένεθ επιλέξει το 3-5-2, τότε ο Τσόσιτς θα πάρει θέση δίπλα στους Τσιγκρίνσκι και Βράνιες.

Κατά τα άλλα, όπως όλα δείχνουν, ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Βράνιες, Τσιγκρίνσκι στην άμυνα, ο Μπακάκης στα δεξιά, οι Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος και Κλωναρίδης στο κέντρο, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Λιβάγια.

Ωστόσο, ο Χιμένεθ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο... εκπλήξεων -όπως άλλωστε έκανε και στο παιχνίδι της Αθήνας.

Από την άλλη πλευρά, οι Ρώσοι θα αγωνιστούν με το αγαπημένο τους 3-5-2, με αιχμή του δόρατος τον δεξιό μπακ-χαφ Μάριο Φερνάντες, που ταλαιπώρησε αφάνταστα την ελληνική άμυνα στο ΟΑΚΑ.

Να σημειωθεί ότι ακόμα παραμένει στον «αέρα» η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα, καθώς δεν έχουν καρποφορήσει οι συζητήσεις με το ρωσικό δίκτυο που έχει τα δικαιώματα του ματς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΤΣΣΚΑ Μόσχας Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ