Τα λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το μαγιό σου - iefimerida.gr

Τα λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το μαγιό σου

Unsplash.com
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Καλοκαιρινές διακοπές δίχως μαγιό δεν νοούνται!

Ολόσωμο, μπικίνι, στράπλες, αθλητικό, με ή χωρίς «καυτά» ή ψηλά κοψίματα στους γοφούς . Μονόχρωμο, με polka dots ή prints και εκκεντρικά σχέδια. Μίνιμαλ, ρομαντικό, μοντέρνο, αποκαλυπτικό, σέξι ή χαριτωμένο. Το μαγιό είναι από μόνο του ένα fashion κομμάτι, που απογειώνει τις εμφανίσεις μας στην παραλία και τα pool bars και κάνει το δικό του statement, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η διαδικασία της επιλογής εκείνου που θα κολακεύει τη σιλουέτα μας ξεκινά από τις πρώτες κιόλας ημέρες του καλοκαιριού, από τη στιγμή που οι εταιρείες θα λανσάρουν τις πρώτες τους συλλογές και σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Ακόμα πιο απαιτητική βέβαια είναι η προσπάθεια που πρέπει να κάνουμε, προκειμένου να διατηρήσουμε την ποιότητα και τη φρεσκάδα του κατά τη διάρκεια των διακοπών και γιατί όχι να εξασφαλίσουμε, ότι θα το έχουμε στη βαλίτσα μας και την επόμενη χρονιά.

Αν πίστευες όμως, ότι οι ένοχοι που πιθανότατα φθείρουν το μαγιό είναι μόνο οι ακτίνες του ήλιου, το θαλασσινό νερό, το χλώριο, η άμμος και το αντηλιακό, τότε κάνεις λάθος, μιας και ένας από τους μεγαλύτερους εχθρούς του μπορεί να είναι και ο τρόπος και η συχνότητα με τον οποίο το πλένεις σε καθημερινή βάση, για να το κρατήσεις καθαρό από ιδρώτα, μικρόβια και λεκέδες.

Ποιοι είναι οι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσεις;

Tα λάθη που κάνεις και καταστρέφεις το μαγιό σου στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαγιό γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ