O Kυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με τη μικρή του κόρη, Δάφνη [εικόνα] - iefimerida.gr

O Kυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με τη μικρή του κόρη, Δάφνη [εικόνα]

Φωτογραφία: instagram/Kyriakos Mitsotakis
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα κάπως διαφορετικό από τα συνηθισμένα μεσημέρια φαίνεται πως ήταν το σημερινό για τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισκέφθηκε μαζί με την μικρή του κόρη, Δάφνη το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, προκειμένου ξεναγηθεί στην στην έκθεση «Θεϊκοί Διάλογοι» για την οποία προτρέπει τον κόσμο να την επισκεφθεί.

Ο ίδιος λίγο αργότερα θέλησε να μοιραστεί με τους φίλους που τον ακολουθούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα φωτογραφικό στιγμιότυπο την ώρα που τον ενημερώνει ο Καθηγητής και Διευθυντής του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης, Νικόλαος Σταμπολίδης.

«Μεσημεριανή ξενάγηση με την Δάφνη από τον καθηγητή κ. Σταμπουλίδη στην έκθεση Θεϊκοί Διάλογοι. Αξίζει να την επισκεφθείτε», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία.

O Kυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης με τη μικρή του κόρη, Δάφνη [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ