Σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών για τα μέτρα που ζητά η Tρόικα - iefimerida.gr

Σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών για τα μέτρα που ζητά η Tρόικα

Κρίσιμη σύσκεψη τώρα  στο Υπουργείο Οικονομικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευρεία σύσκεψη έγινε σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών παρουσία υπουργών της κυβέρνησης, προκειμένου να εξεταστούν οι απαιτήσεις της Τρόικα και να βρεθούν αντιπροτάσεις στις επώδυνες απαιτήσεις των δανειστών.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος, ο Υπουργός Εθνικής Αμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο Υπουργός Εργασίας Γιώργος Κουτρουμάνης ο Φίλιππος Σαχινίδης , ο Γιώργος Ζανιάς και ο Ηλίας Πλασκοβίτης.

Ο Υπουργός Οικονομικών παρουσίασε σε όλους τα αποτελέσματα των χθεσινών πολύωρων διαπραγματεύσεων με την Τρόικα και τις απαιτήσεις τους για μειώσεις μισθών, απολύσεις ακόμα και στον δημόσιο τομέα (μαχαίρι και στους 160.000 ένστολους και 190.000 εκπαιδευτικούς όπως έχει γράψει το iefimerida.gr), μείωση κατώτατων μισθών και περικοπή των επικουρικών συντάξεων.

Στην συνέχεια, εντός της ημέρας, ο Υπουργός Οικονομικών θα ενημερώσει και τον πρωθυπουργό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ