Λοβέρδος: Προτεραιότητά μου η σταθερότητα της χώρας - iefimerida.gr

Λοβέρδος: Προτεραιότητά μου η σταθερότητα της χώρας

Λοβέρδος:Προτεραιότητά μου η σταθερότητα της χώρας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως μια κίνηση σταθερότητας για τη χώρα και το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος τόνισε ότι οι πιθανότητες να χρεοκοπήσει η Ελλάδα είναι περιορισμένες αλλά πρέπει και τα 3 κόμματα να συμφωνήσουν επί της ουσίας.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM υποστήριξε ότι το μήνυμα του πρωθυπουργού για συμφωνία όλων των αρχηγών ώστε να τελειώσουν θετικά οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές ήταν και προς το εσωτερικό της χώρας αλλά και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση ενώ τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι θα υπάρξει βουλευτής που θα αφήσει τη χώρα να χρεοκοπήσει.

Ο υπουργός Υγείας ανέφερε ότι θα πραγματοποιηθεί εντός της ημέρας ένα άτυπο υπουργικό συμβούλιο για να ενημερωθούν οι υπουργοί από τον Ευάγγελο Βενιζέλο για την πορεία των διαπραγματεύσεων ενώ σε ερώτηση εάν θα πρέπει να επισπευσθούν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, υποστήριζε ότι αυτό που προέχει είναι η σωτηρία της χώρας και δεν υπάρχει η πολυτέλεια να σκέφτεται κανείς τα εσωκομματικά.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε ότι εαν οι 3 αρχηγοί συμφωνήσουν επί της ουσίας και προχωρήσουν μαζί με τον πρωθυπουργό, οι βουλευτές θα ακολουθήσουν και η συμφωνία θα επικρατήσει.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ