Χριστίνα Μπόμπα: Ετσι μου έκανε πρόταση γάμου ο Σάκης Τανιμανίδης - iefimerida.gr

Χριστίνα Μπόμπα: Ετσι μου έκανε πρόταση γάμου ο Σάκης Τανιμανίδης

Φωτογραφία: NDPphoto
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την πρόταση γάμου που της έκανε ο Σάκης Τανιμανίδης μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα αποκαλύπτοντας πως ακριβώς έγινε.

Η σύντροφος του παρουσιαστή του Survivor σε συνέντευξή της στο περιοδικό People εξιστορεί όσα έγιναν στο πάρτι-έκπληξη που του διοργάνωσε πριν φύγει για τον Αγιο Δομίνικο.

«Εγινε στο αποχαιρετιστήριο πάρτι-έκπληξη που είχα ετοιμάσει στον Σάκη, πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο. Ηταν κάτι σαν inception, έκπληξη μέσα στην έκπληξη. Ίσως κάποιος να του είπε πως του ετοιμάζω πάρτι-έκπληξη και το σχεδίασε βάσει αυτού», λέει η Χριστίνα Μπόμπα.

Οπως αποκαλύπτει η πρόταση γάμου έγινε μπροστά στους φίλους τους, οι οποίοι ούτε αυτοί γνώριζαν τις προθέσεις του Σάκη Τανιμανίδη.

Για το εάν περίμενε την πρόταση γάμου, η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε: «Είχαμε καταλάβει από πολύ νωρίς πως η σχέση μας είναι σοβαρή. Προσωπικά, είπα από την πρώτη στιγμή “αυτός είναι!”. Οπότε υπήρχε στον αέρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ