Νάξος: Νεκρός 20χρονος Ιταλός τουρίστας σε φρικτό δυστύχημα [εικόνες] - iefimerida.gr

Νάξος: Νεκρός 20χρονος Ιταλός τουρίστας σε φρικτό δυστύχημα [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 20χρονος Ιταλός τουρίστας τραυματίστηκε θανάσιμα σε τροχαίο που έγινε στον δρόμο Χώρας - Αγερσανί, πίσω από το αεροδρόμιο, στη Νάξο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Naxos Times, το τραγικό δυστύχημα έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν το ATV στο οποίο επέβαιναν ο 20χρονος Ιταλός με μία 19χρονη ομοεθνή του, εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε μετωπικά με ΙΧ αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε μία 39χρονη Ελληνίδα.

Νάξος: Νεκρός 20χρονος Ιταλός τουρίστας σε φρικτό δυστύχημα [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Η σφοδρή σύγκρουση ήταν μετωπική και ο οδηγός του ATV -που φορούσε κράνος- εκσφενδονίστηκε από τη μηχανή και έπεσε πάνω σε συρματοπλέγματα περίφραξης που υπήρχαν δεξιά του δρόμου, τα οποία καρφώθηκαν στο λαιμό και άλλα σημεία του σώματός του.

Μία ώρα αργότερα, ο νεαρός κατέληξε, βυθίζοντας στο πένθος τους οικείους του.

Νάξος: Νεκρός 20χρονος Ιταλός τουρίστας σε φρικτό δυστύχημα [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Καλά στην υγεία τους, αλλά ιδιαίτερα σοκαρισμένες από το συμβάν είναι τόσο η νεαρή Ιταλίδα συνεπιβάτιδα του άτυχου 20χρονου, όσο και η οδηγός του ΙΧ.

Πηγή Naxos Times

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ νάξος τροχαίο δυστύχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ