Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2016: Οι άνθρωποι της Wind πρωταγωνιστούν σε ένα ιδιαίτερο βίντεο - iefimerida.gr

Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας 2016: Οι άνθρωποι της Wind πρωταγωνιστούν σε ένα ιδιαίτερο βίντεο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κοινωνική ευθύνη μιας επιχείρησης έχει πρόσωπο, αυτό των εργαζομένων της. Χάρη στους ανθρώπους της, η WIND δεν είναι απλά μια Εταιρεία τηλεπικοινωνιών, αλλά ένας ζωντανός οργανισμός που διαρκώς εξελίσσεται.

Γι΄ αυτό και στο βίντεο που παρουσιάζει τις δράσεις της εταιρείας για την Εταιρική Υπευθυνότητα κατά το 2016, οι πρωταγωνιστές δεν είναι ηθοποιοί αλλά εργαζόμενοι στη Wind, που εκπροσωπούν την εταιρεία και που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε οι Έλληνες καταναλωτές που τους εμπιστεύονται να απολαμβάνουν μια αξεπέραστη εμπειρία επικοινωνίας.

Η WIND μαζί με τους πελάτες της δημιουργεί μια αλυσίδα αξίας που την επιστρέφει πολλαπλασιαστικά πίσω στην Κοινωνία με άμεσο θετικό αντίκτυπο στο πλαίσιο της στρατηγικής Εταιρικής Υπευθυνότητας και με γνώμονα τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Wind
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ