«Χρυσός» χωρισμός για Ελληνα εφοπλιστή -Η πρώην τού ζητά 240 εκατ. ευρώ, γιατί τον κατηγορεί [εικόνες] - iefimerida.gr

«Χρυσός» χωρισμός για Ελληνα εφοπλιστή -Η πρώην τού ζητά 240 εκατ. ευρώ, γιατί τον κατηγορεί [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σφοδρή επίθεση έχει εξαπολύσει η σκηνοθέτιδα Άντζελα Ισμαήλου στον Γιώργο Οικονόμου, με την πρώην σύντροφο του εφοπλιστή να τον κατηγορεί για απάτη και να διεκδικεί αποζημίωση 240 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Άντζελα Ισμαήλου, η οποία ζει μόνιμα στο Μανχάταν, ισχυρίζεται πως ο πρώην σύντροφός της, με τον οποίο διατηρούσε δεσμό επί 23 χρόνια, χωρίς όμως ποτέ να παντρευτούν, καθώς ο Γιώργος Οικονόμου είχε στο ενεργητικό του ήδη δύο γάμους, χρησιμοποιήθηκε ως «όργανο» για να εκπληρώσει εκείνος τις επαγγελματικές του φιλοδοξίες.

«Χρυσός» χωρισμός για Ελληνα εφοπλιστή -Η πρώην τού ζητά 240 εκατ. ευρώ, γιατί τον κατηγορεί [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Συγκεκριμένα, η New York Post αναφέρει σε άρθρο της πως ο Έλληνας εφοπλιστής είχε υποσχεθεί στην τότε σύντροφό του πως θα της έδινε το 50% των κερδών (σε ακίνητη περιουσία) που είχε από διάφορες συμφωνίες το 2012.

Ωστόσο, τότε ο Οικονόμου αθέτησε την υπόσχεσή του και η Ισμαήλου κατέθεσε εναντίον του αγωγή σε δικαστήριο του Μανχάταν με την οποία απαιτεί 240 εκατ. δολάρια.

«Χρυσός» χωρισμός για Ελληνα εφοπλιστή -Η πρώην τού ζητά 240 εκατ. ευρώ, γιατί τον κατηγορεί [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Στην αγωγή της, η Αντζελα Ισμαήλου ισχυρίζεται ότι ο εφοπλιστής υπέγραψε το 2012 συμφωνητικό, σύμφωνα με το οποίο τής υποσχέθηκε το 50% της προσωπικής του περιουσίας.

Ωστόσο, η ίδια τότε είχε υπογράψει ένα συμφωνητικό αποποίησης των περιουσιακών στοιχείων, όταν ο εφοπλιστής τής έδωσε 200.000 δολάρια για να σώσει το διαμέρισμά της στον αριθμό 525 της Park Avenue, στο οποίο ζούσαν μαζί από το 1995 έως το 2015.

«Χρυσός» χωρισμός για Ελληνα εφοπλιστή -Η πρώην τού ζητά 240 εκατ. ευρώ, γιατί τον κατηγορεί [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Η κίνηση της κυρίας Ισμαήλου σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στους κοσμικούς κύκλους, με την ίδια να αναφέρει πως το υπέγραψε υπό πίεση.

«Χρυσός» χωρισμός για Ελληνα εφοπλιστή -Η πρώην τού ζητά 240 εκατ. ευρώ, γιατί τον κατηγορεί [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: AP, Shutterstock

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εφοπλιστής Οικονόμου περιουσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ