Για την πρόκριση σε εορταστικό κλίμα η ΑΕΚ – Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας - iefimerida.gr

Για την πρόκριση σε εορταστικό κλίμα η ΑΕΚ – Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ανακοίνωση πως η οικοδομική άδεια φτάνει στα χέρια της ΑΕΚ εκτοξεύει την ψυχολογία στα ύψη ενόψει της πρώτης αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (20:30, Novasports 2) για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τους παίκτες του μια νίκη με μηδέν παθητικό ενόψει της ρεβάνς και δήλωσε απόλυτα έτοιμος για την επιστροφή της ΑΕΚ στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση έπειτα από 10 χρόνια.

Την τελευταία φορά που αντίπαλος της ΑΕΚ πάτησε το χορτάρι για παιχνίδι του Champions League ήταν η Σεβίλλη τον Αύγουστο του 2007, με την Ένωση να ψάχνει πρόκριση στα πλέι-οφ ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον θέση στους ομίλους του Europa League στην χειρότερη των περιπτώσεων.

Ο Χιμένεθ φαίνεται πως θα αφήσει στην άκρη τις όποιες σκέψεις για 3-5-2 και θα παρατάξει την ομάδα του με το σύστημα που δούλεψε κυρίως στην προετοιμασία. Ο Ανέστης θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Μπακάκη, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λόπες στην άμυνα και τους Σιμόες, Γιόχανσον στον άξονα.

Μάνταλος και Χριστοδουλόπουλος θα είναι στα δύο άκρα με τον Κλωναρίδη να αγωνίζεται πίσω από τον Λιβάγια στην επίθεση.

Από την πλευρά της η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία προέρχεται από ήττα στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβ εντός έδρας στο πρωτάθλημα, δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές στην 11άδα της. Ουσιαστικά παίζει μόνο μια θέση στην άμυνα με τον Ιγκνασέβιτς να διεκδικεί θέση βασικού αντί του Βάσιν, δίπλα στα αδέρφια Μπερεζούτσκι.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Γκολόβιν, Βέρνμπλουμ και Νάτχο με τους Φερνάντες και Σενίκοφ στα άκρα ενώ στην επίθεση θα αγωνιστούν οι Τζαγκόεφ και Βιτίνιο. Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως ο Ακινφέεφ δεν έχει κρατήσει το μηδέν σε κανένα παιχνίδι του Champions League από το 2006 και έπειτα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ ΤΣΣΚΑ Μόσχας Champions League
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ