Εύβοια: Διασώθηκαν 51 μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή της Κύμης - iefimerida.gr

Εύβοια: Διασώθηκαν 51 μετανάστες στη θαλάσσια περιοχή της Κύμης

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: tvstar.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκάφος γεμάτο από μετανάστες εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Κύμης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr, στις 8.00 περίπου το πρωί ένας ψαράς που ήταν ανοιχτά της θάλασσας είδε ένα σκάφος, το οποίο ήταν έτοιμο στην κυριολεξία να βουλιάξει.

Το γεγονός του προξένησε εντύπωση και αμέσως κάλεσε τις αρχές και έτσι πολύ γρήγορα άντρες του λιμενικού Κύμης μαζί με της Σκύρου και της Σκοπέλου, που έσπευσαν να συνδράμουν, ρυμούλκησαν το σκάφος και το έβγαλαν στο λιμάνι της Κύμης.

Μέσα σε αυτό υπήρχαν 51 άτομα, στο σύνολό τους άντρες, εκτός από δύο γυναίκες και ένα ανήλικο.

Πρόκειται για 47 άνδρες, δύο γυναίκες και ένα παιδί, από τους οποίους 41 Πακιστανοί, 2 Σύριοι και 7 Σομαλοί, οι οποίοι επιβιβαστήκαν σε ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας με προορισμό το αθλητικό κέντρο Κύμης μετά από ενέργειες Δήμου Κύμης –Αλιβερίου.

Ο οδηγός από τις πρώτες πληροφορίες είναι ένας στον αριθμό και κατάγεται από τη Συρία. Όλοι τους έχουν μεταφερθεί σε ασφαλές χώρο με τη βοήθεια της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Κύμης-Αλιβερίου.

Πηγή: tvstar.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κύμη μετανάστες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ