Κρίσιμο διήμερο στο τηλεοπτικό τοπίο της Super League – Επτά ομάδες δεν δέχονται μείωση - iefimerida.gr

Κρίσιμο διήμερο στο τηλεοπτικό τοπίο της Super League – Επτά ομάδες δεν δέχονται μείωση

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θολό παραμένει το τοπίο στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Super League αφού επτά ομάδες δεν συμφωνούν στην μείωση των εσόδων.

Οι «μεγάλοι» του ελληνικού πρωταθλήματος μπορεί να έχουν έρθει σε πλήρη συμφωνία με τη Nova για τη μείωση των εσόδων και τη διεξαγωγή του επόμενου πρωταθλήματος με 14 ομάδες ωστόσο, επτά ομάδες δείχνουν αρνητική στάση σε αυτό το ενδεχόμενο.

Η συμφωνία των «μεγάλων» με τη Nova έκλεισε στα 31 εκατομμύρια ευρώ, συν 3 εκατομμύρια ευρώ από την ΕΡΤ, η οποία θα πάρει και δύο παιχνίδια κάθε αγωνιστικής ωστόσο για να περάσει αυτή η απόφαση χρειάζονται 12 θετικές ψήφοι.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport», Παναιτωλικός, Λάρισα, Απόλλωνας, Λεβαδειακός, Κέρκυρα, Ξάνθη και Λαμία διαφωνούν και αν στη σημερινή συνεδρίαση της Λίγκας δεν υπάρξει «φως» τότε δεν αποκλείεται να σπάσει η κεντρική διαχείριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Super League Nova ομάδες
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ