«Ο Μουρίνιο θα γυρίσει στην Τσέλσι» - iefimerida.gr

«Ο Μουρίνιο θα γυρίσει στην Τσέλσι»

«Ο Μουρίνιο θα γυρίσει στην Τσέλσι»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα σενάρια αποχώρησης του Ζοσέ Μουρίνιο από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζονται και σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, ο Πορτογάλος προπονητής θα επιστρέψει στην Τσέλσι.

«Ο Ζοσέ θα γυρίσει στην Τσέλσι», φέρεται να δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του «Μου» στην εφημερίδα «Sun» και πρόσθεσε: «Ξέρει ότι τα πράγματα δεν είναι καλά εκεί τώρα. Ξέρει, επίσης, ότι θα ήταν δύσκολο να γυρίσει πίσω και να έχει την ίδια απήχηση με την πρώτη του θητεία. Κατάφερε να κερδίσει το αγγλικό πρωτάθλημα στα πρώτα δύο χρόνια σε μία ομάδα που δεν είχε πανηγυρίσει τον τίτλο για πενήντα χρόνια. Ήταν κάτι απίστευτο. Για αυτό οι οπαδοί τον λάτρεψαν και εκείνος αγάπησε την ομάδα. Έχει αναπτυχθεί μία ιδιαίτερη σχέση μεταξύ τους», ενώ τόνισε πως ο 49χρονος τεχνικός θα θέσει ως όρο στον Ρόμαν Αμπράμοβιτς να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην ομάδα:

«Ωστόσο, θα πει στον Αμπράμοβιτς: "Εσύ είσαι ο ιδιοκτήτης της ομάδας και εγώ το αφεντικό. Έλα να δουλέψουμε μαζί και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας". Για τον Ζοσέ αυτή θα ήταν η ιδανική συνεργασία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ