Το αγαπημένο πρωινό της Οπρα Γουίνφρεϊ -Υγιεινό και θρεπτικό - iefimerida.gr

Το αγαπημένο πρωινό της Οπρα Γουίνφρεϊ -Υγιεινό και θρεπτικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Οπρα Γουίνφρεϊ, που έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό από την εκπομπή «Τhe Οprah Winfrey Show», που σημείωνε για πολλά χρόνια υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες γυναίκες στην Αμερική, αλλά και πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο.

Η ταλαντούχα Αφροαμερικανή είναι γνωστό, πως πάντοτε έδινε μια μάχη με τα περιττά της κιλά, παρόλα αυτά κατόρθωσε να απαλλάξει το σώμα της από αυτά, χάνοντας σχεδόν είκοσι κιλά μέσα σε διάστημα 17 μηνών και σημαντικότατο ρόλο στη μεγάλη αυτή αλλαγή έπαιξε ο οργανισμός Weight Watchers, που ασχολείται με παροχή προϊόντων αλλά και υπηρεσιών για αδυνάτισμα.

Η Οπρα που πέτυχε άλλον έναν στόχο της, να συμφιλιωθεί με το φαγητό και το σώμα της, μοιράζεται συχνά αγαπημένες τις συμβουλές στην προσωπική ιστοσελίδα που διατηρεί.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Όπρα Γουίνφρεϊ Διατροφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ