ΓΣΕΒΕΕ: Επιστολή σε Τσακαλώτο, Παπαδημητρίου για αποκατάσταση ζημιών στην Ερμού - iefimerida.gr

ΓΣΕΒΕΕ: Επιστολή σε Τσακαλώτο, Παπαδημητρίου για αποκατάσταση ζημιών στην Ερμού

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Eπιστολή στους συναρμόδιους υπουργούς, Ευκλείδη Τσακαλώτο και Δημήτρη Παπαδημητρίου με την οποία ζητά να γίνουν άμεσα οι ενέργειες για την αποκατάσταση των ζημιών στα καταστήματα του κέντρου της Αθήνας από τα προχθεσινά επεισόδια, έστειλε η ΓΣΕΒΕΕ.

Στην επιστολή της αναφέρει ότι σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο για την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας επιχειρηματίες βρέθηκαν στο επίκεντρο ακραίων εκδηλώσεων βίας από ομάδα ατόμων, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές ζημίες στις επιχειρήσεις τους.

Η ΓΣΕΒΕΕ όπως κάθε εχέφρων πολίτης δεν μπορεί παρά να εκφράσει, εκτός από την λύπη της, και την δυσαρέσκεια της για την έλλειψη προστασίας που παρατηρήθηκε κατά την διάρκεια των βανδαλισμών, τονίζει στην επιστολή και συμπληρώνει:

Πέραν του ότι αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του Κράτους να παρέχει ένα επαρκές επίπεδο ασφάλειας σε όλους τους πολίτες και στις περιουσίες τους, η διασφάλιση αυτού του επιπέδου είναι απαραίτητη συνθήκη για την ανάκαμψη της επιχειρηματικής δραστηριότητας η οποία τόσο πολύ έχει πληγωθεί τα τελευταία χρόνια και ιδιαίτερα στο κέντρο της Αθήνας που αποτελεί και τουριστικό προορισμό.

Με δεδομένες τις οικονομικές δυσχέρειες τις οποίες ακόμα και σήμερα αντιμετωπίζουν οι μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, θεωρούμε ότι εκτός από την καταβολή των προβλεπόμενων αποζημιώσεων (ενεργοποίηση του Ν. 3775/21.7.2009), είναι ανάγκη να αναλάβετε άμεσα τις ενέργειες εκείνες που απαιτούνται για την αποκατάσταση των ζημιών που υπέστησαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΣΕΒΕΕ Επιστολή ζημιές Ερμού
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ