Αρνήθηκε να μιλήσει ο Νεϊμάρ κατά την επιστροφή του στην Βαρκελώνη - «Τρόμος» στην Μπαρτσελόνα [βίντεο] - iefimerida.gr

Αρνήθηκε να μιλήσει ο Νεϊμάρ κατά την επιστροφή του στην Βαρκελώνη - «Τρόμος» στην Μπαρτσελόνα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Φωτιές» άναψε ο Νεϊμάρ κατά την επιστροφή του στη Βαρκελώνη από τις καλοκαιρινές διακοπές του αφού στο αεροδρόμιο απέφυγε να απαντήσει στις πιεστικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το ενδιαφέρον της Παρί Σεν Ζερμέν.

Τις τελευταίες δύο ημέρες, έχουν φουντώσει τα σενάρια που θέλουν την Παρί Σεν Ζερμέν να καλύπτει τη ρήτρα του συμβολαίου του, πληρώνοντας το ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ στην Μπαρτσελόνα.

Όσο μάλιστα ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δεν βγαίνει δημόσια να ξεκαθαρίσει πως δεν επιθυμεί να φύγει από τη Βαρκελώνη, είναι λογικό οι διοικούντες την ομάδα να κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε στην Βαρκελώνη τα ξημερώματα, εκεί όπου τον περίμεναν δημοσιογράφοι, οι οποίοι ήλπιζαν να του αποσπάσουν μια δήλωση.

Ο 25χρονος άσος, αφού υπέγραψε υπομονετικά αυτόγραφα σε όσους περίμεναν, χαμογέλασε στους εκπροσώπους του Τύπου, μπήκε στο πολυτελές αυτοκίνητό του και αποχώρησε.

Αυτή η κίνηση, φούντωσε εκ νέου τα σενάρια για πρόταση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ύψους 222 εκατομμυρίων στην Μπαρτσελόνα αλλά και περίπου 30 εκατομμυρίων ετησίως στον ποδοσφαιριστή προκειμένου να τον δελεάσει και να πει το «ναι».

«Πόλεμος» και στον Τύπο Γαλλίας και Ισπανίας

Εκτός φυσικά από την προσμονή στους οπαδούς της Παρί Σεν Ζερμέν και την αγωνία σε αυτούς της Μπαρτσελόνα, το δικό του μερίδιο στην κόντρα παίρνει ο Τύπος κάθε χώρας.

Η γαλλική εφημερίδα «L'Equipe» με πρωτοσέλιδό της μιλά για πόκερ ενώ την ίδια ώρα η καταλανική «Mundo Deportivo» αναφέρει πως ο Νεϊμάρ δεν φεύγει από τη Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νεϊμάρ Μπαρτσελόνα Παρί Σεν Ζερμέν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ