Ντοκιμαντέρ καταγράφει πως μαζεύουν τα πτώματα όσων αυτοκτονούν στο μετρό - iefimerida.gr

Ντοκιμαντέρ καταγράφει πως μαζεύουν τα πτώματα όσων αυτοκτονούν στο μετρό

ντοκιμαντέρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα προκλητικό ντοκιμαντέρ, που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, πριν ακόμα προβληθεί, καταγράφει τους τρόπους που χρησιμοποιούν οι υπάλληλοι του μετρό του Λονδίνου, για να μαζέψουν τα πτώματα των 50 ανθρώπων που αυτοκτονούν κατά μέσο όρο κάθε χρόνο πέφτοντας στις γραμμές.
Το ντοκιμαντέρ που φέρει τον τίτλο «Εξομολογήσεις από το Μετρό» (Confessions From The Underground) γυρίστηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου Channel 4 και σε αυτό υπάλληλοι που εργάζονται στο μετρό του Λονδίνου και διατηρούν την ανωνυμία τους, περιγράφουν με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες τη διαδικασία περισυλλογής των πτωμάτων. Το χειρότερο είναι ότι όπως καταγγέλλουν δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη πρόβλεψη από τους υπεύθυνους του μετρό, μόνο οδηγίες να κρύβουν γρήγορα τα πτώματα για να μην τα βλέπουν οι υπόλοιποι επιβάτες και για αυτό αναγκάζονται να τα στριμώχνουν μέσα σε ντουλάπια, σε αποθήκες ή σε μεγάλους σκουπιδοντενεκέδες, μέχρι να έρθει ο ιατροδικαστής. Πολλοί υπάλληλοι ακούγονται να λένε πως μετά βλέπουν εφιάλτες ή δεν θέλουν να πλησιάζουν τα σημεία όπου είδαν το πτώμα, ενώ τονίζουν πως αυτή την μεταχείριση ενός πτώματος την θεωρούν ιδιαίτερα προσβλητική για τον εκκλιπόντα
Πάντως ο διευθυντής του μετρό Μάικ Μπράουν δηλώνει πως όλα αυτά είναι ψέμματα και πως οι παραγωγοί του ντοκιμαντέρ δεν του ζήτησαν ποτέ να μιλήσει για το τί πραγματικά συμβαίνει στο μετρό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ