Γεννήθηκε γατί με δύο πρόσωπα! [βίντεο] - iefimerida.gr

Γεννήθηκε γατί με δύο πρόσωπα! [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένα μικρό γατί με δύο πρόσωπα γεννήθηκε πριν λίγο καιρό στην Φλόριντα των ΗΠΑ, το οποίο έχει λίγες πιθανότητες να ζήσει, αλλά όχι και μηδενικές καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Το γατί γεννήθηκε με την ασθένεια diprosopus- η ετυμολογία της λέξης είναι εμφανής...- και ονομάζεται γάτα- Ιανός, από το θεό των Ρωμαίων με τα δύο πρόσωπα.

Οι φίλοι και οι συγγενείς δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως το γατάκι είχε δύο πρόσωπα. Το εντυπωσιακό είναι πως και τα δύο πρόσωπα «λειτουργούν» ταυτόχρονα: όταν ο γάτος τρώει με τη μία πλευρά, κάνει σαν να τρώει και με την άλλη, κι όταν νιαουρίζει ακούγεται και από τις δύο πλευρές!

Σύμφωνα με τον κτηνίατρο, οι πιθανότητες να επιζήσει είναι πολύ μικρές αλλά όχι μηδαμινές. Υπάρχει άλλωστε γάτα-Ιανός που μπήκε στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες καθώς έζησε έως την ηλικία των 12 ετών!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ γάτα Ιανός ασθένεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ