Ώρες αγωνίας και πόνου στη φυλακή για τον Λάκη Γαβαλά - iefimerida.gr

Ώρες αγωνίας και πόνου στη φυλακή για τον Λάκη Γαβαλά

φυλακή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λύγισε ο Λάκης Γαβαλάς στη φυλακή μια ημέρα μετά την προφυλάκιση του και εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για τις συνθήκες κράτησης του. Ο γνωστός σχεδιαστής μέσα σε μία μέρα βρέθηκε να ζει από τη χλιδή στον απόλυτο εφιάλτη.

Από το κελί των φυλακών, στο Μαλανδρίνο Φωκίδας, όπου βρίσκεται από την Τετάρτη, ο Λάκης Γαβαλάς διαμαρτύρεται πως στη φυλακή απουσιάζουν τα στοιχειώδη μέσα άνετης διαβίωσης. Τα παράπονα του εκκεντρικού σχεδιαστή όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς φέρεται να διαμαρτυρήθηκε έντονα και για την ανάμειξη των ποινικών κρατουμένων με όσους είναι έγκλειστοι για οφειλές προς το Δημόσιο.

Λέγεται μάλιστα πως ο Λάκης Γαβαλάς βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού όπως ισχυρίζεται δεν του δόθηκε μία ευκαιρία για να τα καταφέρει, ώστε να μπορέσει να ορθοποδήσει και πάλι.

Υπενθυμίζεται πως ο Λάκης Γαβαλάς συνελήφθη για τρίτη φορά για χρέη προς το Δημόσιο και τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τη φυλακή με αποτέλεσμα εδώ και δύο ημέρες να «φιλοξενείται» στις φυλακές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ