Μυθικό deal: Επίσημα στην Μίλαν ο Μπονούτσι -40 εκατ.ευρώ η Γιούβεντους, 8 εκατ.ευρώ τον χρόνο ο Ιταλός [βίντεο] - iefimerida.gr

Μυθικό deal: Επίσημα στην Μίλαν ο Μπονούτσι -40 εκατ.ευρώ η Γιούβεντους, 8 εκατ.ευρώ τον χρόνο ο Ιταλός [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι μέχρι στιγμής, η μεταγραφική... βόμβα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι στα 30 του υπέγραψε με την Μίλαν μέχρι το 2022, με τον ίδιο να παίρνει 8 εκατ.ευρώ ετησίως και την Γιουβέντους 40 εκατ.ευρώ!

Η Γιουβέντους απέρριψε προτάσεις πολύ μεγαλύτερες της Μίλαν απ'την Αγγλία και θα μπορούσε εύκολα να έχει πουληθεί με 60.000.000 ευρώ ή 70.000.000 ευρώ, αλλά ο μικρός του γιος είχε περάσει πρόσφατα μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας και η οικογένειά του δεν ήθελε να φύγει απ'την Ιταλία. Και η Γιουβέντους το σεβάστηκε απόλυτα.

Ο διεθνής αμυντικός υπέγραψε το συμβόλαιό του μάλιστα χωρίς ιατρικές εξετάσεις, μετά το Casa Milan και τις υπογραφές πήγε στο Milanelo για κάποια αθλητικά τεστ και αύριο το πρωί θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις στο Milan Lab.

Η αποστολή της Μίλαν έχει αποχωρήσει για την Κίνα, όπου θα παίξει στις 18 Ιουλίου με την Ντόρτμουντ και στις 22 με την Μπάγερν. Πιθανότατα ο Μπονούτσι θα αναχωρήσει για Κίνα το Σαββάτο (μετά τις ιατρικές εξετάσεις) και θα έχει μαζί του και τον Λούκας Μπίγλια, τον 31άχρονο Αργεντινό αρχηγό της Λάτσιο, ο οποίος θα είναι επόμενος που θα υπογράψει, ο 11ος!

@bonucci_leo19 at #CasaMilan pic.twitter.com/p4T1CufZK7

Sottoscritto con @juventusfc un contratto di trasferimento a titolo definitivo di #Bonucci previe visite mediche
https://t.co/GI6MGGqOjS pic.twitter.com/ByTSesu1Tl

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μίλαν μπονουτσι Γιουβέντους
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ