Μάλλον ούτε εσύ ήξερες ότι αυτό το φυτό είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της κυτταρίτιδας - iefimerida.gr

Μάλλον ούτε εσύ ήξερες ότι αυτό το φυτό είναι ο μεγαλύτερος εχθρός της κυτταρίτιδας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ακόμη κι αν η τάση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα θέλει τις γυναίκες να «αγκαλιάζουν» και να αγαπούν το σώμα τους με τα ελαττώματα του, η κυτταρίτιδα δεν παύει να επανέρχεται στο προσκήνιο με αφορμή το καλοκαίρι και να αποτελεί ένα από τα βασικότερα αισθητικά προβλήματα μας.

Οπως έχουμε πει πολλές φορές, η ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ του δέρματος και του υποδόριου ιστού δεν κάνει διακρίσεις. Εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες και ανεξάρτητα από το σωματικό βάρος και καθοριστικό ρόλο σε αυτήν παίζουν πέρα από τα γονίδια και παράγοντες, όπως μια διατροφή, πλούσια σε κορεσμένα λιπαρά, ανθρακούχα αναψυκτικά, ζάχαρη κα, μια καθημερινότητα με χαμηλή κατανάλωση νερού, μια ζωή καθιστική.

Η επιστήμη έχει επιχειρήσει να δώσει αποτελεσματικές, δραστικές και μόνιμες λύσεις ενάντια στην κυτταρίτιδα μέσα από χειρουργικές αλλά και μη χειρουργικές επεμβάσεις, αλλά στην περίπτωση που διστάζετε ή φοβόσαστε να τις εμπιστευτείτε, μπορείτε να βελτιώσετε την όψη της επιδερμίδας σας με τη δύναμη της φύσης και πιο συγκεκριμένα, με την τριπλή χρήση ενός βοτάνου, για το οποίο μπορεί να έχετε ακούσει ελάχιστα.

Διαβάστε περισσότερα στο BOVARY.GR.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σημύδα κυτταρίτιδα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ